ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ - Κ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΜΠΕΛΛΑ

Διεύθυνση - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Διεύθυνση: ΔΕΛΦΩΝ 72 Τ.Κ. - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Τ.Κ.: 16561
Περιοχή - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Περιοχή: Γλυφάδα Κατηγορία - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Τηλέφωνο - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Τηλέφωνο: 6947491916 Fax - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Fax: -
Κινητό - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Κινητό: 6947491916 E-mail - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ E-mail: gbella@live.com
Υπεύθυνος - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Υπεύθυνος: ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΜΠΕΛΛΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Ιστοσελίδα:
Συνεργείο καθαρισμού, καθαρισμοί υαλοπινάκων, καθαρισμοί κτιρίων, Αθήνα, Γλυφάδα, Βούλα, Καλαμάκι, Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Βουλιαγμένη, Ηλιούπολη. Mε σταθερά βήματα και με στόχο την άμεση ικανοποίηση του πελάτη που επιζητά την καλύτερη ποιότητα εργασιών, δημιουργήθηκε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και δυναμική εταιρεία στο χώρο παροχής υπηρεσιών επαγγελματικού καθαρισμού. Η εταιρεία μας μεριμνά ώστε με τα συνεργεία καθαρισμού που έχει δημιουργήσει, σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν ...
Επισκέπτες: 7923

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΜΠΕΛΛΑ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΜΠΕΛΛΑ

Συνεργείο καθαρισμού, καθαρισμοί υαλοπινάκων, καθαρισμοί κτιρίων, Αθήνα, Γλυφάδα, Βούλα, Καλαμάκι, Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Βουλιαγμένη, Ηλιούπολη.

Mε σταθερά βήματα και με στόχο την άμεση ικανοποίηση του πελάτη που επιζητά την καλύτερη ποιότητα εργασιών, δημιουργήθηκε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και δυναμική εταιρεία στο χώρο παροχής υπηρεσιών επαγγελματικού καθαρισμού.

Η εταιρεία μας μεριμνά ώστε με τα συνεργεία καθαρισμού που έχει δημιουργήσει, σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν να διακρίνονται από υπευθυνότητα - συνέπεια - ποιότητα και πάντα στην καλύτερη δυνατή οικονομική λύση του πελάτη. Από την αρχή της σύστασης της η εταιρεία μας βασίστηκε στις ακόλουθες βασικές αρχές, οι οποίες συντελούν στην ανάπτυξη και την πρόοδό της. Σεβασμός του πελάτη και αντιμετώπιση του χώρου του σαν να είναι και δικός μας χώρος.

Άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του. Άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί στον τομέα του καθαρισμού. Άμεση λύση κάθε προβλήματος που μπορεί να προκύψει με καλή πρόθεση επίλυσής του. Χτίσιμο σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης Σεβασμός του ανθρώπινου δυναμικού της και υποκίνησή του, για να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του στις υπηρεσίες του πελάτη. Γιατί για μας καθαριότητα είναι τεχνογνωσία, όχι απλή υπόθεση.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε και σε ιδιώτες και σε επαγγελματικούς χώρους, είναι:

Γενικοί καθαρισμοί

συντηρήσεις

καθαρισμοί κτιρίων πολυκατοικιών, νεόδμητων διαμερισμάτων

κλιμακοστάσια

εκθεσιακοί χώροι

γραφεία

καταστήματα

γυμναστήρια

τράπεζες

εστιατόρια

βίλες, στούντιο, ξενοδοχειακές μονάδες

κλινικές

καθαρισμός σκαφών πλοίων

προσόψεις κτιρίων

επιγραφές,

τέντες,

καθαρισμός υαλοπινάκων

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Η πολυετής εμπιστοσύνη των πελατών μας, είναι ευθύνη για εμάς και την ανταποδίδουμε με την αφοσίωση στις ανάγκες σας.

Καλέστε μας χωρίς καμία δέσμευση απο μέρους σας, για να δούμε το χώρο σας και να βγάλουμε το κόστος που αναλογεί.